DURERE
Lectura din Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos
dupa Sfantul Ioan (19,25-30)
V
Moartea pe cruce: Ajungand pe muntele Calvar,
Isus a fost rastignit si a murit pe cruce,
fiind de fata si mama sa indurerata.
INSCRIERE in ROZARIUL VIU veti primi un email de confirmare
marti si vineri Langa crucea lui Isus stateau mama lui si sora mamei lui, Maria lui Cleopa si Maria Magdalena. Vazand-o Isus pe mama sa, iar alaturi de ea pe ucenicul pe care-l iubea, i-a spus mamei sale: Femeie, iata fiul tau! Apoi i-a zis ucenicului: Iata mama ta! Si din momentul acela, ucenicul a luat-o la sine.
Dupa aceea, stiind Isus ca toate s-au implinit, ca sa se implineasca Scriptura, a zis: Mi-e sete! Se afla acolo un vas plin cu otet. Au pus un burete muiat in otet intr-o tulpina de isop si l-au dus la gura. Dupa ce a luat otetul, Isus a spus: S-a implinit! Si plecandu-si capul, si-a dat sufletul. Cuvantul Domnului
* * *
Tatal nostru care esti care esti in ceruri, sfinteasca-se numele tau; vie imparatia ta; faca-se voia ta, precum in cer asa si pe pamant.
painea noastra, cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi; si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri; si nu ne duce pe noi in ispita, cin ne mantuieste de cel rau. Amin.
* * * de 10 ori
Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine, binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.
Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi, pacatosii, acum si in ceasul mortii noastre. Amin.
* * *
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.
Precum era la inceput si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
* * *
O, Isuse, iarta-ne pacatele, fereste-ne de focul iadului si du in cer toate sufletele, mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de mila ta. Amin.
Rozariul viu
Introduceti numele si emailul:
Nume:
Email:
Inscriere Parasire

.

.

.

.

.

.

Actualizat:
rozariulviu@rozariulviu.ro